Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/web103/public_html/kolektivnakupovina.net/libDB/baza.php on line 55
Japansko iscrtavanje obrva u kozmetičkom salonu Kruna lepote -- Microblading!

Japansko iscrtavanje obrva u kozmetičkom salonu Kruna lepote -- Microblading!


3500 din. umesto redovne cene od 10000 din. zaMicroblading japansko iscrtavanje obrva u kozmetičkom salonu Kruna lepote, Vase Pelagića 1, Novi Sad!
Iako je do nedavno tetoviranje obrva bilo popularno, na svu sreću se pojavilajapanska metoda iscrtavanja uz pomoć koje dobijate potpuno prirodan izgled obrva, bez razlivanja i menjanja boje! Takođe, pigmenti koji se koristi prilikom japanskog iscrtavanja obrva su mineralne boje u svim nijansama pepeljaste i braon, koje su hipoalergene i u potpunosti bezbedne. Prema tome, sada je lako uraditi uklanjanje tetovaze i obezbediti prirodan oblik obrva, a time i kompletno lepscaroni izgled lica.
 Microblading obrvaje kao trajna sminka koja daje efekat konstantno lepog, prirodnog make up-a. Radi se uz pomoć specijalnih, malih oscarontrica - nožića (blades) kojim se pigment plitko unosi pod kožu u vidu dlačica iscrtanih u pravcu prirodnog rasta obrva. Iscrtavanjem dlačica na ovaj način vrscaroni sepopunjavanje prirodnih obrvaodnosno uklanjanje nedostataka kao scaronto su nedovoljna gustina i veličina, asimetrija, kao i druge nepravilnosti obrva.
 Microblading obrva je metodaiscrtavanja tankih dlačica koje će imitirati vascarone prirodne obrve, a sve je podređeno konturama vascaroneg lica, kako bi se postigao scaronto prirodniji izgled.
Kozmetički salon Kruna lepote
Vase Pelagića 1, Novi Sad
____________________________________
 U saradnji sa Poscarontama Srbije uveli smo joscaron jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. poscaronte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na scaronalteru poscaronte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)! 
_________________________________

POGLEDAJTE POPUST OVDE

Najbolji Grupni Popusti iz Svih Gradova

Kolektivna Grupna Kupovina

Snižene Cene Usluga i Robe

Popusti Popusti Popusti