Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/web103/public_html/kolektivnakupovina.net/libDB/baza.php on line 55
Higijenski tretman lica u kozmetičkom salonu Kruna lepote!

Higijenski tretman lica u kozmetičkom salonu Kruna lepote!

1000 din. umesto redovne cene od 2000 din. zaHigijenski tretman lica u kozmetičkom salonu Kruna lepote, Vase Pelagića 1, Novi Sad!
 Higijenski tretman lica, osnova svih tretmana.
Tretman obuhvata masažu lica, piling, masku koja odgovara koži lica i pripadajućim kremu. Tretman je pogodan za sve tipove kože i sve generacije. Tretman se izvodi kvalitetnom profesionalnom kozmetikom.Koža svakodnevno podnosi sve negativne, kako spoljascaronnje, tako i unutrascaronnje uticaje i promene. Koža lica je najizloženija spoljascaronnjim uticajima, tako da ona najviscarone trpi sve promene koje se descaronavaju oko nas, scaronto je čini veoma osetljivom. Vetar, hladnoća, toplota, UV zračenje, prascaronina, duvanski dim su činioci koji utiču na zdravlje i čistoću nascarone kože. Dodajmo ovome i ostatke scaronminke na koži, koji zapuscaronavaju pore, zbog čega dolazi do niza iritacija na koži, kao scaronto su mitiseri, bubuljice, akne i pigmentacije na licu. Rezultat zavrscaronenog tretmana je blistavost, hidriranost, jedrost i sjajnost vascarone kože lice.
Kozmetički salon Kruna lepote
Vase Pelagića 1, Novi Sad
____________________________________
 U saradnji sa Poscarontama Srbije uveli smo joscaron jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. poscaronte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na scaronalteru poscaronte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)! 
_________________________________

POGLEDAJTE POPUST OVDE

Najbolji Grupni Popusti iz Svih Gradova

Kolektivna Grupna Kupovina

Snižene Cene Usluga i Robe

Popusti Popusti Popusti